Hypo2 eller bara ME, men kan Armour Thyroid

Idag beställde jag Armour Thyroid online från www.InhousePharmacy.vu  idag. Efter flera månader funderingar. Jag är en av de som inte har (hade inte för 7 år sedan i alla fall) brist i blodet. Symtomen för det har jag dock haft sedan 1995. Men som ni vet så fick jag en ME diagnos i 2007 - vilket har nästan exakt samma symtom. Det finns bara några få symtom som skiljer dom åt, om det nu är så. Några av dom symtomen har jag också, eller har haft. Så som heshet, grov röst och inte minst låg morgon temperatur. Nu är det länge sedan jag provat, men dom gångerna jag har gjort det (som oftast under 1 månads period) pendlade tempen mellan 35.4 och 35.6 - vilket indikerar på hypo2, som inte syns i blodet.

 

 

Det är flera med ME som får Levaxin och får viss förbättring med den medicinen. Jag har funderat på detta och misstänker skarpt att dom som får lindring har hypo2, och det är därför Levaxin fungerar för dom. Det är dock en stor skillnad på Levaxin och Armour Thyroid. Levaxin är syntetiskt och innehåller endast t4 kontra Armour Thyroid som innehåller både t4 och t3.
Många blir inte stort bättre av Levaxin och detta är anledningen, att Levaxin endast tillför t4  - trots att kroppen behöver både t4 och t3.

 

Det kanske

 

 

är ett felsteg att ta, eftersom jag inte har någon just nu vetande brist i blodet. Det är inte något dom kollar på min vc automatiskt trots att de vet jag har alla symtom och inte tror att ME finns. Ingen automatik och man måste tjata ganska så mycket för att få ett sådant prov så… senast var i 2007.

Till historian hör också att barn, syskon och några av doms barn har också underfunktion i sköldkörteln. En syster har dessutom problem med binjuren, en cysta på denne och en hel del symtom som tyder på att kortilsol produktionen är på avvägar. Trots att det endast rör sig om ett urinprov, är det inte något dom gör på varan VC

 

Sköldkörtelsjukdomar beror på flera faktorer. Många läkare har sett stora tecken på att det har ökat med forurensningar och ogräsbekämpnings gifter runt om i världen och menar att de gifter vi får i oss genom den är orsaken till den starka ökningen av antal personer som får sköldkörtelsjukdomar. B.la. Nämns flor, aluminium, nickel och kvicksilver från amalgam). Dessa finns också i vaccin. Dock har väl kvicksilver tagit bort från vaccinet på senare tid, vad de säger.

Läckande tarm är också under misstanke då det gäller autoimmuna sjukdomar. Läckande tarm är en tarm som får små hål på sätt och vis där gifter läcker ut i kroppen.

 

HYPOTYREOSNYCKELN http://miljoforskning.formas.se/sv/Nummer/December-2012/Innehall/Temaartiklar/Tydligt-samband-mellan-miljogifter-och-folksjukdomar/

http://hypotyreos.info/attachments/305_Hypotyreosnyckeln%20%E2%80%93%20symtomcheck%20inf%C3%B6r%20och%20under%20behandling.pdf

 

 http://www.tf.nu/artiklar/skoldkortelproblem/

 

http://wholenewmom.com/health-concerns/tsh-hypothyroid-thyroid-test/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0