Gotahälsan för ME patienter

Var i tisdags hos en mycket sympatisk och trevlig läkare på Gotahälsan, en neurolog som specialiserat sig på ME. Jag var där för att få hjälp med att söka permanent sjukersättning – och detta skall han göra. Jag hoppas att allt kommer att fixa sig i detta kaos som just nu råder. Just nu känns det inte ut som om man kommer nå dit, men det får man väl ändå hoppas att det gör.


Kommentarer
Postat av: Sia

Nyfiken på hur det har gått för dig efter ditt besök på Gotahälsan.

Mvh Sia

2011-09-09 @ 12:50:51
Postat av: Anonym

2011-11-15 @ 18:15:58
Postat av: Anonym

2011-11-15 @ 18:15:58
Postat av: Anita

Hej SiaJag fick avslag på min ansökan - eller rättare sagt min handläggare ringde och bad mig dra tillbaka min ansökan så att jag slapp få avslag.Jag skulle få avslag för att jag arbetstränat för få gånger. Dom godkände alltså intygen från Mjölbyläkaren, men tyckte att jag borde prova arbetsträna fler gånger.Min handläggare tyckte också att jag borde vara sjukskriven så länge jag kunde. Sjukskrivningen med intygen från Mjölby godkändes utan problem, och man har ganska mycket mer ekonomiskt om man är sjukskriven.

Att arbetsträna har jag inte fått till, skoven haglar tät. Det går bara några dagar mellan dom, och då orkar jag ju knappt ta mig ur sängen.Tanken är att jag skall söka permanent sjukersättning igen till våren. Nu skall jag tillbaka till Mjölby i december jag får höra med han om vad han kan bidra med.Kram Anita

2011-11-15 @ 18:22:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0